İstanbul Aydın Üniversitesi mezunları, webinarda buluştu.

2006 yılından günümüze, ulusal ve uluslararası düzeyde 63.000 civarında mezun veren İstanbul Aydın Üniversitesi, Mezunlar Derneği (İAÜMED) aracılığı ile başarılı mezunların yer aldığı webinarda buluştu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, İAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Reşat Başar ve İAÜMED Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şule Darıcan’ ın da katılım sağladığı webinarda, sağlıktan bilişime, finanstan iletişime, turizmden sanata ve hukuktan eğitime kadar girişimci ve üst düzey yönetici olan mezunlar ile bir araya geldi.

2006 yılı mezunlarının da yer aldığı organizasyonda anılar tazelenerek, üniversite için gönüllü çalışmalara hazır olduklarını dile getiren mezunlarımız, her geçen gün daha da büyüyen İAÜ ailesinin parçası olmaktan gurur duyduklarını dile getirdiler.

Keyifli geçen etkinlik sonunda düşüncelerini dile getiren İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, mezunların her biri için ayrı ayrı gurur duyduğunu, üniversitenin kapılarının mezuniyet sonrası da her zaman mezunlarımıza açık olduğunu dile getirdi.