Mezunlar Zirvesi II

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği, İstanbul Aydın Üniversitesi’nden mezun olan, finans ve bankacılık alanında, kariyerlerine başarıyla devam eden banka yöneticisi mezunlarını, ikincisi gerçekleştirilen “Mezunlar Zirvesi” ile bir araya getirdi.

Bankacılık ve finans sektöründe kariyerlerini sürdüren mezunlarımızın katılımı ile ikincisi düzenlenen mezunlar zirvesine, konuşmacı olarak İstanbul Aydın Üniversitesi ABMYO Bilgisayar Programcılığı 2006 mezunu, Burgan Bank IT Analiz Yöneticisi Sema ÜZÜLMEZ, İAÜ ABMYO Radyo Televizyon Programcılığı 2008 mezunu, Türk Ekonomi Bankası Özel Bankacılık İş Destek Yöneticisi Gülin GÖKERTAN, İAÜ ABMYO Lojistik programından 2011, İAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü 2014 mezunu, Akbank Dijital Pazarlama Müdürü Mustafa YILDIZ, İAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite Yönetimi ve Kalite Güvence Sistemleri programı yüksek lisans 2021 mezunu, QNB Finans Bank Yüksek Gelir Segment Müşteri Portföy Yöneticisi Aylin ANAÇ ve İAÜ Banka ve Sigortacılık Programı’ndan Öğr. Gör. Korkmaz KESKENDİR moderatörlüğünde, İAÜ Florya Halit Aydın Kampüsü Turuncu salonda gerçekleşti.

İkincisi gerçekleştirilen mezunlar zirvesi ile, mezunların öğrencilik yıllarında gerçekleştirdikleri çalışma ve faaliyetler, staj ve yerinde uygulama süreçleri, yabancı dil eğitimi, mezuniyet sonrası yapılan çalışmalar ve bankacılık ve finans sektöründe kariyer planlaması düşünen öğrenciler ile paylaşıldı. Söyleşi sonrası, katılımcıların sorularını yanıtlayan mezunlarımıza, teşekkür plaketi verilerek söyleşi tamamlandı.