“GEES” Söyleşileri ile Öğrenci ve Mezunlar bir araya geliyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği, Graduate – Expert Experiences Series (GEES), Mezun –  Uzman Deneyimleri Serisi olan GEES söyleşileri ile alanında başarılı İAÜ mezunlarını, akademisyenlerle bir araya getirdi. Sektör ve kariyer tecrübelerinin öğrencilerle paylaşıldığı GEES söyleşileri serisinde, öğrenciler bölümleri ile ilgili gelişmeler ve yenilikler hakkında da bilgi sahibi oldu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil MYO İnsan Kaynakları Yönetimi 2007 yılı mezunu Berat KIRCA, mezuniyet sonrası yerli ve yabancı birçok şirkette İK müdürlüğü ve yöneticiliği gibi pozisyonlarda görev yapmış ve şu anda Amerika Birleşik Devletleri merkezli Varroc Türkiye firmasında Türkiye Kıdemli İK İş ortağı olarak çalışma hayatına devam ediyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi yöneticisi Öğr. Gör. Süleyman Sözer KIRCA moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide, öğrencilerin kariyer planlamalarında, öğrencilik ve sonrası süreçte yapılması ve onlara fayda sağlayacağına inanılan bilgiler paylaşıldı.