İAÜ Mezunlar Zirvesi 1

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği, İAÜ’ den mezun olan ve farklı sektörlerde kariyerlerine, İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak başarıyla devam eden mezunlarını, “Mezunlar Zirvesi” söyleşisi ile bir araya getirdi.

İnsan Kaynakları alanında kariyerlerini sürdüren mezunlarımızın katılımı ile birincisi düzenlenen mezunlar zirvesine, konuşmacı olarak İstanbul Aydın Üniversitesi ABMYO Pazarlama programı 2016 mezunu, Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası / Gayrimenkul Değerleme A.Ş. İnsan Kaynakları Uzmanı Pelin AKDAĞ, Tetris Solutions (Türkiye, İngiltere) Yetenek İşe Alım Ortağı, İAÜ ABMYO İnsan Kaynakları programı 2015 Mezunu Gizem TOPSAKAL ACET, İAÜ ABMYO İnsan Kaynakları programı 2008 Mezunu, Arena Bilgisayar Organizasyonel Gelişim Müdürü Mehmet KESTANE, İAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Doktora programı 2020 Mezunu, Renault Mais İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Başak DEMİRYUMRUK DİKİCİ ve İAÜ Kariyer Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Süleyman Sözer KIRCA moderatörlüğünde, İAÜ Florya Halit Aydın Kampüsü Turuncu salonda öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Mezunlar zirvesi ile mezunlarımızın öğrencilik yıllarındaki, çalışma ve faaliyetleri, staj ve yerinde uygulama süreçleri, yabancı dil eğitimi, mezuniyet sonrası yapılan çalışmalar ve insan kaynakları mülakat süreçleri paylaşıldı. Söyleşi sonrası, katılımcıların sorularını yanıtlayan mezunlarımıza, teşekkür plaketi verilerek söyleşi tamamlandı.